1. Поръчка
  Поръчките се обработват в рамките на 1 работен ден. Ако поръчката е направена след 12:00 часа се обработва на следващия работен ден.

За продуктите, отбелязани като “Налично (изпраща се до 2 работни дни)”, ще получите потвърждение по e-mail и те ще бъдат изпратени най-късно до два работни дни, считано от датата на потвърждението.

За всички продукти, за които е отбелязано, че се изработват “С поръчка (до 10 работни дни)”, ще се свържем с вас, за да уточним срока за изработка и изпращане.

 1. Доставка в България
  Доставките на територията на Република България се осъществяват от куриерска фирма Еконт, до адреса, който сте посочили в заявката, от понеделник до петък, в часовете между 9:00 и 17:00 часа. Доставки в събота са възможни само до офис на куриера.

Доставката отнема между 1 и 3 работни дни, в зависимост от населеното място и графика на обслужване на куриерската фирма.

Стойността на доставката не е включена в цената на продуктите, заплаща се отделно и е за сметка на клиента.

Цената на доставката варира според теглото и размера на пратката, и се добавя към стойността на поръчаните артикули. За поръчки над 500 лв. предлагаме безплатна доставка за района на София.

 1. Доставка в чужбина
  Доставките в чужбина се осъществяват с посредничеството на Deutsche Post, до адреса, който сте посочили в заявката. Срок за доставка: Европейски съюз – от 5 до 20 работни дни

За условия за доставка в друга държава или експресна доставка с DHL се свържете с нас за допълнителна информация.

 1. Плащане
  Предлагаме два начина за плащане:

С наложен платеж при доставката – стойността на поръчаните от вас артикули, заедно с разходите за доставката предавате на куриера, в момента на получаване на поръчката.
Банков превод – директен банков превод по сметката на Доставчика. В основание за плащане следва да бъде посочен номера на поръчката.

Банка: У…

IBAN: BG

BIC:

Титуляр: 4a7 ЕООД

Банка: …

IBAN: BG

BIC:

Титуляр: 4a7 ЕООД

 1. Връщане и замяна
  5.1. Ако по някаква причина не сте удовлетворени от получения продукт, имате право да го върнете и/или замените в рамките на 14 дни от неговото получаване.

5.2. Продукта трябва да бъде в оригиналната си опаковка, да не е употребяван и целостта и качеството – както на продукта, така и на опаковката, да не бъдат нарушени.

5.3. Ние ще възстановим стойността му, включително разходите за доставката.

5.4. За Ваша сметка ще бъдат единствено разходите по връщането.

5.5. Изключения от това правило са продуктите, които не са налични, а се изработват и доставят по Ваша поръчка и са съобразени с Ваши индивидуални изисквания. В този случай не можете да се възползвате от правото на отказ, връщане или замяна!